Een kerstcadeau voor iedereen! Nu meer dan ooit!
Ook dit jaar organiseren we i.s.m. Samaritanen vzw een Shoe-Box-Actie in Tienen!
Opzet is om kwetsbare gezinnen en stadsgenoten een fijn kerstgeschenk te bezorgen. Vorig jaar tijdens de kerstmarkt werden 401 verrassingspakketjes ingezameld.
Op zaterdag 19 december en zondag 20 december tussen 10.00 en 17.00 uur kan iedereen zijn pakje binnen brengen in Pand10, het voormalig stationsbuffet.
Het concept: men neme een schoendoos en vult deze met feestelijke snacks en snoepgoed, die niet bederfbaar zijn en waarvan de houdbaarheidsdatum niet verstreken is, alcoholvrij en klaar voor onmiddellijk gebruik. Enkele voorbeelden van wat in de doos kan: chips, zoute snacks, conserven (blikjes fruitsla, vis, worstjes, rijstpap,…), suikergoed (koekjes, chocolade, wafels, snoepjes), pindanootjes, droge vruchten,… en/of een leuk geschenkje (speelgoed, boeken,…). Stop er gerust een wenskaartje bij! We bezorgen de cadeaus aan verschillende Tiense armoedewerkingen.
Laat de doos open! Een team vrijwilligers staat klaar om de inhoud even te checken (volgens de richtlijnen van het FAVV) en feestelijk te verpakken.
Voor vragen en info: opgewekTienen@opgewekTienen.be – 0498 68 44 10.