Op zaterdag 22 september ’18 kan iedereen aanschuiven aan ‘De Langste Eettafel’. Naast de eettafel zijn er optredens van lokale muziekgroepen, van middeleeuwse tot hedendaagse pop- en rockmuziek en jamsessies. Demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, creatieve workshops, initiaties, demo’s, kinderanimatie, spelen, yoga, … Rommelmarktje voor jong en oud, met voorrang aan buurtbewoners en inwoners van (Groot-)Tienen.
PROGRAMMA
* Vanaf 14.00 tot 18.00 uur: demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, rommelmarkt, creatieve workshops, initiaties, demo’s, kinderanimatie, spelen, yoga, …
* Doorlopend muziekoptredens
* Vanaf 17.30 uur: aan tafel!
HOE WERKT DE EETTAFEL?
We zorgen voor een aperitief en een warme maaltijd. Dankzij onze sponsors kunnen we dit gratis aanbieden. In ruil vragen we aan iedereen om een dessertje mee te brengen om te delen. Inschrijven is niet nodig. We gaan uit van het principe op = op.
LOCATIE
Reizigersstraat en Beggaardenstraat – langs de Grote Gete in centrum Tienen
VRAGEN EN INFO
opgewekTienen@opgewekTienen.be
0498 68 44 10
Het initiatief gaat uit van burgerbeweging opgewekTienen, RISO Vlaams-Brabant, Bond Zonder Naam en tal van burgers, verenigingen en ondernemers en vormt het startmoment voor de ‘Week van de Verbondenheid’.
Met de financiële steun van De Vastgoedtafel, Suikerrock, Multiobus, architecten- en ingenieursbureau AST 77, Bénichou Advocatenkantoor, Lava architecten, Vanrijkelen-VRD bvba, Dragon Roast, Hero en Optiek Amery.