Op zaterdag 22 september ’18 kan iedereen voor de derde maal aanschuiven aan ‘De Langste Eettafel’. Iedereen is welkom. We zorgen voor aperitief en een warme maaltijd. Dankzij onze sponsors kunnen we dit gratis aanbieden aan de honderden bezoekers. In ruil vragen we aan iedereen om een dessertje mee te brengen om te delen.
Naast de eettafel zijn er optredens van lokale muziekgroepen: van middeleeuwse tot hedendaagse pop- en rockmuziek en jamsessies. Demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, creatieve workshops, initiaties, demo’s, kinderanimatie, spelen, yoga, … Rommelmarktje voor jong en oud, met voorrang aan buurtbewoners en inwoners van (Groot-)Tienen.
PROGRAMMA
* Vanaf 14u tot minimum 18u: demonstraties van (middeleeuwse) ambachten, kunst, rommelmarkt, creatieve workshops, initiaties, demo’s, kinderanimatie, spelen, yoga, …
* Doorlopend muziekoptredens
* Vanaf 17.30 uur: aan tafel!
Locatie: Reizigers- en Beggaardenstraat, Tienen
Het initiatief gaat uit van burgerbeweging opgewekTienen, RISO Vlaams-Brabant, Bond Zonder Naam en tal van burgers, verenigingen en ondernemers en vormt het startmoment voor de ‘Week van de Verbondenheid’.